Домашні ковбаски гриль: улюблене м’ясне блюдо

Домашні ковбаски гриль — улюблене м’ясне блюдо всіх дітей, як же зробити їх смачними і одночасно корисними.

Рецепт ковбасок гриль допоможе вам ощасливити своє чадо улюбленою стравою і забезпечити його виключно корисними мінерами і вітамінами. Просто швидко і корисно — це все про ці ковбаски. А якщо готові ковбаски ви вирішите приготувати на грилі, ошеломите своїм кулінарним вишукуванням всіх дегустаторів страви.

Інгредієнти

  • 1 кілограм курячого філе;
  • 1 яйце;
  • 100 мілілітрів молока;
  • сіль, перець за смаком.

Домашні ковбаски гриль: покроковий рецепт

  • Філе миємо, ріжемо на шматочки і кладемо в чашу блендера. Перемелюємо до консистенції паштету, додаємо молоко і яйця, добре перемішуємо.
  • Приправляємо фарш сіллю і спеціями і перекладаємо на харчову плівку, загортаємо трубочкою, формуючи ковбаски бажаної величини. Зав’язуємо краю харчової плівки і відправляємо в киплячу воду на 7 хвилин.
  • Варені сосиски звільняємо від плівки і за бажанням відправляємо на гриль.
  • Всього за 10 хвилин ми приготували страву, яке прикрасить будь-який стіл. Люблю цей рецепт за швидкість та практичність, адже заготовки ковбасок можна відправити у морозильну камеру і готувати при необхідності. Думаю, вам цей рецепт теж доведеться до душі.

    Домашние колбаски гриль: любимое мясное блюдо
    Приємного апетиту.