Пропонуємо вашій увазі найкращий рецепт паштету. Ніжний, ситний, приголомшливо смачний паштет з курячої печінки домашнього приготування ідеально підійде для повсякденного меню.
Приголомшливий смак ароматного паштету з печінки нікого не залишить байдужим. А якщо печінковий паштет оригінально подати, то і на святковому столі він займе гідне місце! Очманілий бутерброд з пікантним паштетом приємно здивує вас своїм смаком.Спосіб приготування печінкового паштету простий, а набір продуктів доступний. Давайте готувати!
Інгредієнти
- відвареної яєчний жовток — 3 штуки;
- ріпчасту цибулю (великого розміру) — 2 штуки;
- 200 грам вершкового масла;
- сіль;
- кілограм курячої печінки;
- морква (середнього розміру) — 3 штуки;
- чорний мелений перець;
- соняшникова (оливкова) олія для обсмажування.
Найкращий рецепт паштету: покроковий рецепт
Приголомшливо смачний, ніжний, живильний паштет з курячої печінки простий у приготуванні і не вимагає багато фінансових витрат. Якщо ви попередньо підготуєте потрібні інгредієнти, то зробити таку смакота можна за кілька хвилин. Я дуже часто роблю паштет за цим рецептом — і мої рідні просто в захваті від нього. Адже пікантний бутерброд з ароматним печінковим паштетом просто тане у роті. Спробуйте приготувати домашній паштет хоч один раз — і ви назавжди відмовитеся від покупного. Приготуйте такі ласощі своїм домочадцям: впевнена, що захват і захоплення гарантовані.
Приємного апетиту.