Локшина з курячим філе і пекінською капустою в сметанному соусі

Просте і смачне блюдо, яке чудово підійде до обіду або вечері. Продукти для його приготування використовуються звичайні, а смак виходить дивовижним. Куряче філе з пастою чудово поєднується з пекінською капустою, а ніжний сметанний соус надає страві приємний смак.

Необхідні продукти

  • 350 грам курячого філе
  • 1 столова ложка кленового сиропу
  • 150 грам пекінської капусти
  • 1 столова ложка рибного соусу
  • 200 грамів локшини
  • 2 зубчики часнику
  • 200 грам сметани
  • рослинна олія
  • гострий перець
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і перекладаємо в тарілку. Додаємо до нього кленовий сироп, рибний соус, перемішуємо і залишаємо маринуватися.
  • Пекінську капусту нарізаємо смужками.
  • У сковороду наливаємо олію і кладемо капусту. Обсмажуємо її 3 хвилини і перекладаємо на тарілку.
  • Потім в сковороду викладаємо мариноване філе, обсмажуємо його до рум’яного стану. І перекладаємо на тарілку.
  • Відварюємо локшину в злегка підсоленій воді.
  • У сковорідку наливаємо олію і видавлюємо через прес часник. Додаємо гострий перець і обсмажуємо ще 30 секунд. Потім додаємо сметану і перемішуємо. Солимо і перчимо за смаком, а потім вливаємо трохи води. Доводимо соус до кипіння і викладаємо в нього куряче філе з капустою. Всі накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 5 хвилин.
  • У готовий сметанний соус з куркою і капустою додаємо локшину, перемішуємо і подаємо до столу.
  • Спробуйте також соковиті котлети по-французьки. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Лапша с куриным филе и пекинской капустой в сметанном соусе

    Приємного апетиту!