Блюдо виходить просто дивовижним. Адже м’ясо з бринзою чудово поєднується і додає м’ясу особливого смаку. А ще бринза робить м’ясо більш соковитим і м’якше. Просто неймовірно смачно. Такі відбивні поєднуються з будь-яким гарніром і чудово підійдуть до вечері.
Необхідні продукти
- 1,5 кілограма м’яса
- 300 грам бринзи
- 5 курячих яєць
- зелень
- панірувальні сухарі
- пшеничне борошно
Для маринаду
- 1 чайна ложка солі
- 1 чайна ложка улюбленої приправи
- 1 чайна ложка гірчиці
- 1 чайна ложка меду
- 2 зубчики часнику
- 50 мл соєвого соусу
- перець
Починаємо приготування
На гарнір до отбивным можна подати простий вітамінний салат. Рецепт його приготування є на нашому сайті.
Приємного апетиту!