Дуже смачне м’ясо з бринзою: приготуй до вечері

Блюдо виходить просто дивовижним. Адже м’ясо з бринзою чудово поєднується і додає м’ясу особливого смаку. А ще бринза робить м’ясо більш соковитим і м’якше. Просто неймовірно смачно. Такі відбивні поєднуються з будь-яким гарніром і чудово підійдуть до вечері.

Необхідні продукти

  • 1,5 кілограма м’яса
  • 300 грам бринзи
  • 5 курячих яєць
  • зелень
  • панірувальні сухарі
  • пшеничне борошно

Для маринаду

  • 1 чайна ложка солі
  • 1 чайна ложка улюбленої приправи
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • 1 чайна ложка меду
  • 2 зубчики часнику
  • 50 мл соєвого соусу
  • перець

Починаємо приготування

  • У миску додаємо сіль, приправу, мед, гірчицю, чорний перець, соєвий соус і видавлюємо через прес часник. Все добре перемішуємо.
  • М’ясо нарізаємо невеликими шматочками, як на відбивні. І ретельно відбиваємо. Підготовлене м’ясо обмазуємо маринадом і залишаємо маринуватися.
  • Бринзу подрібнюємо і змішуємо із зеленню.
  • Беремо одну відбивну, в центр кладемо сир із зеленню і накриваємо другою половинкою. Таким чином формуємо «чебурек». Точно також чинимо з іншими відбивними.
  • Вбиваємо яйця в миску і збиваємо з дрібкою солі.
  • Беремо підготовлені «чебуреки», обвалюємо в борошні, потім в яйцях, а потім у панірувальних сухарях. І перекладаємо на розпечену сковороду. Обсмажуємо відбивні на великому вогні до рум’яної скоринки. Потім накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні ще по 7 хвилин з кожного боку.
  • Готові відбивні перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • На гарнір до отбивным можна подати простий вітамінний салат. Рецепт його приготування є на нашому сайті.

    Вкуснейшее мясо с брынзой: приготовь к ужину

    Приємного апетиту!