Яєчний паштет: дуже смачна намазки для бутербродів

Ви про таке не чули?! Найпростіший рецепт: як приготувати дуже смачний і незвичайний яєчний паштет.

Паштет виходить ніжний, ароматний, смачний і поживний. Не відразу розумієш, з чого він зроблений. Для приготування паштету використовуємо такі доступні продукти, як яйця, цибуля, волоський горіх, рослинне і вершкове масло. Смак, насправді, просто відмінний! Паштет з яєць стане відмінною намазкой для бутербродів, що дозволить з ранку заощадити час: сніданок можна буде зробити за пару секунд. Такі бутерброди можна і на роботу з собою взяти, і на святковий стіл подати – вони скрізь будуть до місця.

Склад продуктів

  • куряче яйце – 4 штуки,
  • ріпчаста цибуля – 250 грам,
  • волоські горіхи – 50 грам,
  • вершкове масло – 20 грам,
  • соняшникова рафінована олія – 20 мілілітрів,
  • часник – 1 зубчик,
  • сіль, перець чорний мелений, улюблені спеції – за смаком.

Яєчний паштет для намазування бутербродів: покроковий процес приготування

  • Очищений ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо, додаємо в сковороду з рослинним і вершковим маслом, обсмажуємо до легкого золотистого відтінку.
  • Цибуля залишаємо на сковороді до повного охолодження.
  • Очищені волоські горіхи треба попередньо обсмажити на сухій сковороді або підсушити в духовці: в такому варіанті вони яскравіше розкривають свій смак.
  • Яйця варимо круто, очищаємо, нарізаємо і відправляємо в чашу блендера.
  • Рада. Якщо немає часу чекати, поки яйця зваряться, можна вчинити по-іншому. На нашому сайті є рецепт приготування яєць для салатів (і для цієї закуски він також підійде) за 1 хвилину.
  • Туди ж визначаємо цибулю разом з маслом, в якому він обжаривался, волоський горіх, часник, сіль, перець.
  • Подрібнюємо всі інгредієнти блендером до однорідної маси.
  • Готовий паштет викладаємо в харчової контейнер, щільно закриваємо кришкою і ставимо в холодильник: на годину. Після цього він повністю готовий до вживання. Зберігати паштет треба в холодильнику, під закритою кришкою.
  • Бутерброди з таким паштетом ніжні, легкі, корисні і поживні! До сніданку або вечері, обіду або просто до перекусу яєчний паштет стане для вас справжньою паличкою-виручалочкою! Паштет буде уплетаться усіма, хто тільки один раз спробує! Зверху бутерброд можна прикрасити зеленню. Обов’язково спробуйте таку смакоту і повертайтеся на наш сайт за новими ідеями.

    Яичный паштет: очень вкусная намазка для бутербродов

    Приємного всім апетиту і відмінних вихідних.