Про те, що ковбаса не є корисним продуктом, знає кожна жінка. Але часто немає часу на те, щоб приготувати повноцінний сніданок: і ми подаємо на стіл бутерброди з ковбасою.
Дівчата, пропоную вам вихід: паштет з курячого філе з плавленим сиром. Його можна зробити заздалегідь, розкласти по контейнерах, прибрати в холодильник – і діставати у міру потреби. Уявляєте, вам зранку треба буде тільки нарізати хліб, змастити його курячим паштетом – і смачний, ароматний, корисний сніданок готовий. Та й за ціною намазки виходить економніше: особливо якщо зрізати філе з цілої курки (а не купувати його окремо). Всі інші інгредієнти прості і бюджетні.
Необхідні інгредієнти
- 350 грам курячого філе;
- одне куряче яйце;
- 90 грам моркви;
- один плавлений сирок;
- сіль і чорний мелений перець – за смаком;
- 120-150 мл бульйону чи води.
Як приготувати паштет з курячого філе з плавленим сиром
Паштет з курячого філе з плавленим сиром – це дуже смачна намазки для бутербродів, яка з легкістю замінить ковбасу. Паштет виходить апетитним, ароматним і корисним: чого не скажеш про магазинних продуктах. Він допоможе вам заощадити час з ранку: бутерброди можна зробити за кілька секунд. Рецепти намазок, які полегшать вам життя, дивіться на нашому сайті: і вибирайте по смаку.
Приємного всім апетиту.