Паштет з курячого філе з плавленим сиром: забудьте про ковбасу!

Про те, що ковбаса не є корисним продуктом, знає кожна жінка. Але часто немає часу на те, щоб приготувати повноцінний сніданок: і ми подаємо на стіл бутерброди з ковбасою.

Дівчата, пропоную вам вихід: паштет з курячого філе з плавленим сиром. Його можна зробити заздалегідь, розкласти по контейнерах, прибрати в холодильник – і діставати у міру потреби. Уявляєте, вам зранку треба буде тільки нарізати хліб, змастити його курячим паштетом – і смачний, ароматний, корисний сніданок готовий. Та й за ціною намазки виходить економніше: особливо якщо зрізати філе з цілої курки (а не купувати його окремо). Всі інші інгредієнти прості і бюджетні.

Необхідні інгредієнти

  • 350 грам курячого філе;
  • одне куряче яйце;
  • 90 грам моркви;
  • один плавлений сирок;
  • сіль і чорний мелений перець – за смаком;
  • 120-150 мл бульйону чи води.

Як приготувати паштет з курячого філе з плавленим сиром

  • Заздалегідь треба буде зварити до готовності куряче філе. Щоб м’ясо було смачним, додайте в бульйон сіль і спеції за смаком.
  • Зваріть куряче яйце, остудіть його в холодній воді, очистіть від шкаралупи.
  • Моркву теж буде потрібна варена: остудіть її і очистіть.
  • Охолоджене куряче м’ясо нарізаємо на шматочки і перекладаємо в чашу блендера.
  • Куряче яйце розрізаємо на дві частини, моркву ріжемо на шматочки меншого розміру. Продукти відправляємо до м’яса.
  • Додаємо плавлений сир (його трохи подморозьте, щоб не прилипав до ножа), сіль, чорний мелений перець (або спеції за смаком), вливаємо бульйон (я беру той, в якому варилася курка).
  • Рада. Як зробити плавлений сир в домашніх умовах, дивіться за посиланням.
  • Подрібнюємо все до однорідної маси: якщо буде необхідно, додайте ще бульйон, щоб вийшла потрібна консистенція.
  • Я перекладаю паштет в посуд, змащену рослинним маслом, закриваю кришкою, прибираю в холодильник на 1-2 години.
  • Потім залишиться тільки дістати його і зробити бутерброди: дуже смачно з чорним хлібом.
  • Паштет з курячого філе з плавленим сиром – це дуже смачна намазки для бутербродів, яка з легкістю замінить ковбасу. Паштет виходить апетитним, ароматним і корисним: чого не скажеш про магазинних продуктах. Він допоможе вам заощадити час з ранку: бутерброди можна зробити за кілька секунд. Рецепти намазок, які полегшать вам життя, дивіться на нашому сайті: і вибирайте по смаку.

    Паштет из куриного филе с плавленым сыром: забудьте о колбасе!

    Приємного всім апетиту.