Курячі сердечка з печерицями в йогурті: смачно і просто

Просте блюдо до обіду або вечері. Сердечка бюджетний продукт, тому чудово підійдуть для щоденного меню. Щоб зробити їх смак більш цікавим ми додали до них печериці. А калорійність знизили завдяки використанню йогурту, замість сметани. Сердечка з грибами поєднуються з будь-яким гарніром (картоплею, макаронами, кашею).

Необхідні продукти

  • 1 кілограм сердечок
  • 2 цибулини
  • 400 грам печериць
  • 250 мл йогурту
  • рослинна олія
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Курячі сердечка промиваємо і розрізаємо на 2 частини.
  • У сковороду наливаємо олію, нагріваємо і викладаємо сердечка. Тушкуємо їх на середньому вогні 15-20 хвилин.
  • Лук очищаємо, нарізаємо довільно і додаємо до субпродуктів. Все перемішуємо, додаємо сіль, перець за смаком і тушкуємо ще 10 хвилин.
  • Гриби нарізаємо довільними шматочками, додаємо в сковороду і тушкуємо ще 10 хвилин. Блюдо періодично помішуємо.
  • Потім вливаємо натуральний йогурт, знову перемішуємо і вже на повільному вогні тушкуємо блюдо 5-7 хвилин.
  • Готові сердечка з грибами знімаємо з вогню і подаємо до локшину з овочами. Приготовленою за рецептом з нашого сайту.
  • Куриные сердечки с шампиньонами в йогурте: вкусно и просто

    Приємного апетиту!