Домашня буженина — смачне і досить бюджетне блюдо. І воно може чудово замінити покупну ковбасу. Буженина готується набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд. Виходить дуже ніжною, соковитою і стане відмінним доповненням до бутерброду на сніданок або для перекусу.
Необхідні продукти
- 2 кіло свинячої шиї
- 1 головка часнику
Для розсолу
- 1 літр води
- 6,5 чайних ложок солі
Для пряної суміші
- півлітра окропу
- 1 чайна ложка чорного перцю
- 1 чайна ложка паприки
- 1 столова ложка пряних трав
- 2 лаврових аркуша
Починаємо приготування
Спробуйте також неймовірно апетитну домашню ковбасу. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!