Неймовірно смачне м’ясо у фользі: до вечері або на бутерброд

Якщо ви хоч раз приготуєте таке м’ясо, то купувати ковбасу перестанете назавжди! Є його можна і в гарячому, і в холодному вигляді. М’ясо виходить дуже смачне і може стати прекрасним доповненням до вечері або просто доповненням до бутерброду. Готується страва неймовірно просто і швидко.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм свинини (яловичини, баранини і т. д.)

Для маринаду

  • 1 столова ложка солі
  • 1 столова ложка цукру
  • 1 чайна ложка хмелі-сунелі
  • 1 чайна ложка куркуми (за бажанням)
  • пів чайної ложки чорного перцю
  • 1 столова ложка паприки
  • 3 зубчики часнику
  • 3 столові ложки рослинної олії

Починаємо приготування

  • Приготуємо маринад. У мисочку видавлюємо через прес часник. Додаємо до нього сіль, цукор, чорний перець, хмелі-сунелі, куркуму, паприку і вливаємо олію. Все добре перемішуємо.
  • М’ясо промиваємо, сушимо паперовим рушником і обмазуємо підготовленим маринадом. Загортаємо його в два шари фольги і прибираємо в холодильник на 2 години.
  • Потім перекладаємо його в форму для випічки і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів, на 1 годину. Через відведений час дістаємо форму з духовки, розгортаємо м’ясо від фольги і ставимо назад в духовку. Випікаємо м’ясо ще 15 хвилин.
  • І все, м’ясо готове! Його можна подати в гарячому вигляді з гарніром із запечених овочів. Приготувати такий гарнір можна за рецептом з нашого сайту.
  • Невероятно вкусное мясо в фольге: к ужину или на бутерброд

    Приємного апетиту!