Приготувати м’ясо по-казахськи до обіду або вечері ви не пошкодуєте ні хвилини. Адже страва виходить неймовірно смачним. Блюдо трохи змінене, можна сказати, що це авторський варіант приготування м’яса по-казахськи. Але від цього його смак зовсім не постраждав. Блюдо виходить дуже ситним і схоже на густий суп. Готується м’ясо по-казахськи просто і швидко.
Необхідні продукти
- 600 грам яловичини
- 150 грамів локшини (для бешбармака)
- 2 цибулини
- 1 морква
- сіль, перець
- лавровий лист
- зелень
Починаємо приготування
Приготувати локшину для бешбармака можна самостійно. Для цього замішуємо просте тісто для пельменів (рецепт є на нашому сайті), потім тонко розкачуємо його і нарізаємо шматочками.
Блюдо виходить дуже смачне і просте у приготуванні. Обов’язково зробіть його для своєї родини. Вони будуть в захваті!
Приємного апетиту!