Блюдо виходить дійсно дуже шикарним, хоч і вимагає досить тривалого часу приготування. Але така качка варто приділеного їй уваги. Качка виходить ніжна, ароматна і дуже-дуже соковита. Вона стане чудовою прикрасою вашого святкового столу і обов’язково сподобається всім гостям.
Необхідні продукти
- 700 грам качиних стегенець
- 1 чайна ложка з суміші перців
- сіль
- 3 гілочки чебрецю
- 1 апельсин
Для глінтвейну
- 500 мл червоного вина
- 1 паличка кориці
- 1 чайна ложка перцю горошком
- 2 лаврових аркуша
- 1 столова ложка цукру
- пів чайної ложки солі
Починаємо приготування
А ще на святковий стіл, як гарнір можна подати смачна картопля по-селянськи з сирним соусом. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!