Це блюдо гідно будь-якого святкового столу. Готується не дуже швидко, але кролик виходить просто приголомшливим.М’ясо ніжне і соковите, і при цьому має приємний пряний аромат. А ще блюдо шикарно виглядає і гідно виглядатиме навіть у дорогому ресторані.
Необхідні продукти
- кролик — 3 кг
- винний оцет — 1 ст. л
- сіль, перець
- оливкова олія — 100 мл
- цибуля — 2 шт
- часник — 1 головка
- помідори «Черрі» — 200 гр
- маслини чорні — 1 банку
- чебрець — 4 гілочки
- розмарин — 2 гілочки
- біле сухе вино — 250 мл
- коричневий цукор — 0,5 ч. л
Починаємо приготування
До такого кролику можна подати запечені овочі. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!