Вірите, що можна приготувати чудове печиво за 5 хвилин? Зовсім недавно мене в цьому переконали. Десерт родом з Туреччини, де його називають Ун Курабьесы.
Дуже ніжне, розсипчасте печиво, настільки легке і апетитне, що його хочеться ще і ще, просто неможливо зупинитися. У поєднанні з горіховою ноткою домашнє печиво дарує справжню східну гармонію: воно буквально тане в роті, залишаючи приємне вершкове післясмак. Спробуйте цей неймовірно швидкий у приготуванні і дуже смачний десерт.
Необхідні інгредієнти
- масло вершкове — 250 грам (можна замінити маргарином);
- борошно — 3 з половиною склянки;
- цукор — 1 склянка;
- кондитерський розпушувач — 1 пакетик;
- 1 куряче яйце;
- горішки за смаком.
Чудове печиво з горіхами за 5 хвилин: покроковий рецепт
Останнім етапом приготування печива з горіхами є презентація та подача: таке чудове блюдо не вимагає додаткового прикраси.
Приємного чаювання.