М’ясо тане в роті? Не може бути, скажете ви! Може, ще й як може!
Ніжна яловичина, приготована за цим рецептом, виходить настільки смачною, що її можна подавати на кожен день і навіть на святковий стіл. М’ясо завжди виходить ніжним, м’яким і не сухим, готується дуже швидко. Ми відкриємо вам всі секрети приготування! Готуйте за нашими рецептами: і у вас все вийде!
Склад продуктів
Рецепт № 1:
- яловичина – 700 грам,
- цибуля ріпчаста – 1 штука,
- чорний чай – 10 грам,
- цукор – 1 чайна ложка,
- вода – 400 мл,
- лимонний сік – 1 столова ложка,
- рослинне масло – 3-4 столових ложки,
- мигдальні горіхи (за бажанням),
- сіль, перець, коріандр, лавровий лист, червоний перець – за смаком.
Рецепт №2:
- яловичина – 800 грам,
- вино будь – 1 склянка,
- вода або бульйон – 1 склянка,
- цибуля ріпчаста – 1 штука,
- чорнослив – 100 грам,
- курага – 100 грам,
- часник – 2 зубчики,
- цедра лимона – 1 чайна ложка,
- рослинне масло – 3-4 столових ложки,
- сіль, перець – за смаком.
Ніжна яловичина, яка тане в роті: покроковий процес приготування
Аромат від м’яса в будинку варто просто божевільний! Поєднання м’яса і сухофруктів – це щось!!! Ніжна яловичина, приготована по кожному з цих рецептів, виходить настільки м’якою, що просто тане у роті. Не вірите? Приготуйте самі і переконайтеся в тому, що я права: ще й спасибі скажете!!! Подавати м’ясо на стіл можна з будь-яким гарніром, полив його приготованим соусом. Щоб не вигадувати велосипед, рецепти гарнірів дивіться на нашому сайті.
Приємного апетиту!