Грузинська кухня славиться своїми м’ясними стравами. І звичайно в них багато соусів, різних спецій, прянощів і трав. І це блюдо не виняток. Готується яловичина по-грузинськи просто і швидко. Спочатку вона обсмажується на сковороді зі спеціями і в спеціальному соусі. А потім запікається в духовці. Що робить м’ясо більш ніжним, соковитим і тане в роті.
Необхідні продукти
- 500 грам яловичини
- 1 цибулина
- 1 морква
- 1 баклажан
- 1 болгарський перець
- 3 помідора
- 2 зубчики часнику
- 3 столові ложки рослинної олії
- 1 столова ложка вершкового масла
- зелень
- сіль, перець
- паприка
Починаємо приготування
До такого м’яса можна подати оригінальне картопляне пюре, приготовлене за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!