Дорогі господині, сьогодні ми пропонуємо вам особливий рецепт!
Рецепт приготування дуже смачної птиці: курка у медовому маринаді (з соєвим соусом), запечена в духовці. Цей рецепт підкорить відразу і назавжди залишиться для вас одним з найулюбленіших! Для приготування можна взяти цілу тушку курки або будь-які її частини. Готується страва на диво швидко і просто, інгредієнти найдоступніші! Подати таку курочку можна з гарніром (на ваш вибір), овочами і зеленню.
Склад продуктів
- ніжки і крила курки – 2 кілограми,
- часник – 3 — 4 зубчики,
- приправа для курки – 1 столова ложка,
- соєвий соус – 250 мілілітрів,
- мед – 1,5 столових ложки.
Курка у медовому маринаді: покроковий процес приготування
Курка у медовому маринаді настільки смачна, ароматна і красива, що стане окрасою будь-якого столу. Подаємо її з будь-яким гарніром, овочами і зеленню – це настільки апетитно, що неможливо втриматися, поки на блюді є хоч один шматочок! М’ясо виходить ніжним, м’яким, ароматним – пальчики оближеш! Інші рецепти цікавих м’ясних страв і страв з птиці ви знайдете на нашому сайті: на будь-який смак і гаманець.
Приємного апетиту!