Смачна і апетитна печінка по-царськи

Ця страва сподобається ті, хто любить печінку і шукає нові варіанти її приготування. Страву можна назвати бюджетним, адже всі продукти, що входять до його складу прості і доступні. Приготування такий печінки займає деякий час, але воно того варто. Повірте, ваші близькі залишаться задоволені.

Необхідні продукти

  • 500 грам печінки
  • 3 цибулини
  • 3 моркви
  • 100 грам манки
  • 100 мілілітрів молока
  • 2 столові ложки майонезу
  • 2 курячих яйця
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Печінку промиваємо, нарізаємо на великі шматочки і пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо до неї манку і молоко. Все ретельно перемішуємо і залишаємо в такому вигляді на 25-30 хвилин.
  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Очищену моркву натираємо на тертці. У сковороду наливаємо олію і кладемо цибулю. Обсмажуємо його 2-3 хвилини, додаємо моркву. Овочі перемішуємо і тушкуємо до готовності.
  • Вбиваємо яйця в миску, додаємо майонез і добре збиваємо.
  • Форму для випічки промазуємо маслом і виливаємо трохи печінки. Зверху викладаємо овочеву суміш і промазуємо майонезним соусом. Потім знову печінку, потім овочі і майонез. Таким чином формуємо всі шари. Останній шар повинен бути з печінки, промазаної майонезом з яйцем.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів і випікаємо 40-50 хвилин. А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також курячі сердечка в сметанно-гірчичному соусі. Ми впевнена, вашій родині це блюдо безсумнівно сподобається. Готується вона просто і легко.

    Вкусная и аппетитная печень по-царскиПриємного апетиту!