Курячі сердечка — дуже смачне і ароматне блюдо. І відмінно поєднується з будь-яким гарніром: картоплею, рисом або овочами. Приготування курячих сердечок не займає багато часу, але це страва дійсно приведе вас у захват. Незважаючи на те, що в його склад входять прості і доступні кожному інгредієнти. Сердечка виходять дуже соковиті, а сметанний соус надає їм особливий смак і аромат.
Необхідні продукти
- 500 грам курячих сердечок
- 100 грам печериць
- 150 мілілітрів вершків
- 20 мілілітрів оливкової олії
- 2 столові ложки діжонської гірчиці
- сіль, перець
- 2 столові ложки топленого масла
- 1 чайна ложка пшеничного борошна
- 1 чайна ложка вершкового масла
- 100 г тертого твердого сиру
Починаємо приготування
На гарнір до такої страви відмінно підійде толченка, приготована за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!