Апетитні, ароматні курячі сердечка в гірчично-сметанному соусі

Курячі сердечка — дуже смачне і ароматне блюдо. І відмінно поєднується з будь-яким гарніром: картоплею, рисом або овочами. Приготування курячих сердечок не займає багато часу, але це страва дійсно приведе вас у захват. Незважаючи на те, що в його склад входять прості і доступні кожному інгредієнти. Сердечка виходять дуже соковиті, а сметанний соус надає їм особливий смак і аромат.

Необхідні продукти

  • 500 грам курячих сердечок
  • 100 грам печериць
  • 150 мілілітрів вершків
  • 20 мілілітрів оливкової олії
  • 2 столові ложки діжонської гірчиці
  • сіль, перець
  • 2 столові ложки топленого масла
  • 1 чайна ложка пшеничного борошна
  • 1 чайна ложка вершкового масла
  • 100 г тертого твердого сиру

Починаємо приготування

  • У миску наливаємо оливкову олію, додаємо сіль, перець і діжонську гірчицю. Все добре перемішуємо і додаємо в курячі сердечка. Знову добре перемішуємо і ставимо в холодильник на 1 годину.
  • Нарізаємо невеликими шматочками печериці.
  • У сковороду кладемо топлене масло і додаємо сердечка. Обсмажуємо до золотистого кольору і додаємо гриби. Все перемішуємо і обсмажуємо до готовності.
  • У суміш додаємо соус від маринаду і вершки. Все перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин.
  • Вершкове масло змішуємо з пшеничним борошном і скачуємо в кулю. Додаємо його в масу і акуратно розтоплюємо, постійно помішуючи.
  • У готові сердечка додаємо твердий сир, перемішуємо, тушкуємо ще 5 хвилин і подаємо до столу.
  • На гарнір до такої страви відмінно підійде толченка, приготована за рецептом з нашого сайту.

    Аппетитные и ароматные куриные сердечки в горчично-сметанном соусеПриємного апетиту!