Щоб приготувати домашню натуральну ковбасу, треба купити кишки і довго їх очищати і готувати. Але не кожна господиня хоче цим займатися. Тому ми вирішили поділитися з вами дуже цікавим рецептів приготування ковбаси, без кишок, а в фользі або в рукаві для запікання. Така ковбаса виходить смачна, натуральна і дуже ароматна. Її можна сміливо давати дітям до сніданку, готувати з неї бутерброди на роботу, в школу або на пікнік.
Необхідні продукти
- 1 кілограм свинячої вирізки
- 700 грам курячого філе
- 200 грам сала
- 2 курячих яйця
- 6 зубчиків часнику
- 3 столові ложки крохмалю
- 1,5 чайні ложки солі
- перець, спеції за бажанням
Починаємо приготування
До такої ковбаски можна подати з дарницьким хлібом, приготованим за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!