Дуже смачна домашня ковбаса у фользі

Щоб приготувати домашню натуральну ковбасу, треба купити кишки і довго їх очищати і готувати. Але не кожна господиня хоче цим займатися. Тому ми вирішили поділитися з вами дуже цікавим рецептів приготування ковбаси, без кишок, а в фользі або в рукаві для запікання. Така ковбаса виходить смачна, натуральна і дуже ароматна. Її можна сміливо давати дітям до сніданку, готувати з неї бутерброди на роботу, в школу або на пікнік.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм свинячої вирізки
  • 700 грам курячого філе
  • 200 грам сала
  • 2 курячих яйця
  • 6 зубчиків часнику
  • 3 столові ложки крохмалю
  • 1,5 чайні ложки солі
  • перець, спеції за бажанням

Починаємо приготування

  • М’ясо промиваємо та нарізаємо дрібним кубиком. Сало також нарізаємо дрібними шматочками.
  • У миску вбиваємо яйця, додаємо сіль і трохи збиваємо. Часник пропускаємо через прес і додаємо до яєць. Туди ж додаємо перець, спеції і крохмаль. Все добре перемішуємо.
  • У глибоку миску кладемо підготовлене м’ясо і яєчну суміш. Все добре змішуємо.
  • Беремо шматочок фольги і кладемо на нього підготовлений фарш. Звертаємо його в ковбаску і загортаємо дуже щільно, закріпивши краю.
  • Беремо деко, кладемо на нього ковбасу і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо 55-60 хвилин. Потім залишаємо ковбаску охолонути, розгортаємо і подаємо до столу.
  • До такої ковбаски можна подати з дарницьким хлібом, приготованим за рецептом з нашого сайту.

    Очень вкусная домашняя колбаса в фольгеПриємного апетиту!