Таке печиво можна сміливо приготувати навіть у піст. Виходить воно смачним, поживним і приємно хрустким. Для його приготування використовується кукурудзяна мука і будь-які сухофрукти з горіхами, які є у вас під рукою. Печиво просто готується і чудово підійде для сімейного чаювання!
Необхідні продукти
- кукурудзяне борошно — 150 гр
- волоські горіхи — 50 гр
- мигдаль — 50 гр
- насіння льону — 50 гр
- насіння соняшнику — 50 гр
- родзинки — 50 гр
- курага — 50 гр
- фініки — 50 гр
- мед — 50 гр
- рослинна олія — 2 ст. л
- вода — 180 мл
- сода — 1/2 ч. л
- оцет — 1 ч. л
Починаємо приготування
На нашому сайті ще багато смачних страв, які можна їсти в піст. Ми вважаємо, що меню в цей час може і повинно бути різноманітним. І тому пропонуємо вам спробувати капустяно-морквяні котлетки. Це пісне і неймовірно апетитне блюдо можна приготувати за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!