Неймовірно смачне кукурудзяна печиво з горіхами і сухофруктами

Таке печиво можна сміливо приготувати навіть у піст. Виходить воно смачним, поживним і приємно хрустким. Для його приготування використовується кукурудзяна мука і будь-які сухофрукти з горіхами, які є у вас під рукою. Печиво просто готується і чудово підійде для сімейного чаювання!

Необхідні продукти

  • кукурудзяне борошно — 150 гр
  • волоські горіхи — 50 гр
  • мигдаль — 50 гр
  • насіння льону — 50 гр
  • насіння соняшнику — 50 гр
  • родзинки — 50 гр
  • курага — 50 гр
  • фініки — 50 гр
  • мед — 50 гр
  • рослинна олія — 2 ст. л
  • вода — 180 мл
  • сода — 1/2 ч. л
  • оцет — 1 ч. л

Починаємо приготування

  • Курагу і фініки промиваємо окропом, а потім нарізаємо дрібними шматочками.
  • Волоські горіхи і мигдаль кладемо в чашу блендера, а потім перемелюємо до дрібної крихти.
  • У миску кладемо мелені горіхи, додаємо курагу, фініки, родзинки, насіння льону, насіння соняшнику і кукурудзяну муку. Все добре перемішуємо.
  • В отриману масу вливаємо воду, додаємо мед, рослинне масло і соду, погашену оцтом. Все знову добре перемішуємо.
  • Деко застеляємо пергаментним папером.
  • З отриманого тіста формуємо печиво і перекладаємо на деко. Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо печиво протягом 30 хвилин.
  • Готове печиво охолоджуємо і подаємо до столу.
  • На нашому сайті ще багато смачних страв, які можна їсти в піст. Ми вважаємо, що меню в цей час може і повинно бути різноманітним. І тому пропонуємо вам спробувати капустяно-морквяні котлетки. Це пісне і неймовірно апетитне блюдо можна приготувати за рецептом з нашого сайту.

    Невероятно вкусное кукурузное печенье с орехами и сухофруктамиПриємного апетиту!