Чудове французьке печиво-магдаленки з імбиром і лаймом

Французьке печиво магдаленки-смачне ласощі, хрустке зовні і дуже ніжний усередині. Зазвичай воно має вигляд невеликих черепашок, але якщо у вас таких формочок немає, то нічого страшного, можна використовувати інші. Магдаленки бувають різні: з шоколадом, горіхами чи маком. А ми пропонуємо приготувати печиво з імбиром і лаймом. Він Вам обов’язково сподобається.

Необхідні продукти

Для тіста

  • куряче яйце — 3 шт
  • цукор — 150 гр
  • вершкове масло — 150 гр
  • пшеничне борошно — 150 гр

Для начинки

  • лайм — 1 шт
  • тертий імбир — 1 ч. л

Починаємо приготування

  • Беремо лайм, ретельно промиваємо і знімаємо з нього цедру. А потім нарізаємо її дрібними шматочками. Видавлюємо з лайма сік.
  • Вершкове масло розтоплюємо і залишаємо остигати.
  • У чашу міксера вбиваємо курячі яйця і додаємо цукор. Все збиваємо до пишної маси.
  • У масу додаємо цедру, сік лайма і імбир. Все ще трохи збиваємо.
  • Потім в масу додаємо просіяне борошно, збиваємо і додаємо розтоплене вершкове масло. Знову збиваємо тісто до однорідності.
  • Формочки промазуємо рослинним маслом і виливаємо в них тісто. Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 10-15 хвилин. Готове печиво охолоджуємо і подаємо до столу. За бажанням можна присипати цукровою пудрою.
  • Спробуйте також домашнє печиво «Орео», приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Изумительное французское печенье-магдаленки с имбирем и лаймомПриємного апетиту!