Чудове ласощі: сирне печиво з шоколадом, мигдалем і вишнею

Поєднання шоколаду, вишні, мигдалю і сирного тіста-просто чудове. Завдяки цьому печиво виходить ніжним і соковитим. Звичайно наповнювач в печиво можна змінювати. Наприклад, мигдаль замінити на волоський горіх або арахіс. Вишню можна використовувати сушену або заморожену.

Необхідні продукти

  • куряче яйце -3 шт
  • вершкове масло — 150 гр
  • цукор — 100 гр
  • сир — 300 гр
  • шоколад — 100 гр
  • вишня — 200 гр
  • мигдаль — 100 гр
  • розпушувач — 2 ч. л
  • пшеничне борошно (просеянная) — 200 (250) гр

Починаємо приготування

  • Подрібнюємо підготовлений мигдаль. Рубаємо на дрібні шматочки шоколад.
  • У мисці перетираємо вершкове масло з цукром. В отриману масу додаємо яйця і добре перемішуємо. потім додаємо сир і знову ретельно перемішуємо. Потім в тісто додаємо вишню, шоколад, мигдаль і знову перемішуємо.
  • Пшеничне борошно змішати з розпушувачем і додаємо в готову масу. Замішуємо м’яке тісто.
  • Деко застеляємо пергаментним папером. Беремо тісто, відщипуємо від нього шматочки і кладемо на деко. Таким чином формуємо печиво.
  • Отриману заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 20-25 хвилин.
  • Готове печиво охолоджуємо і подаємо до столу.
  • Спробуйте також французьке печиво «Магдаленки», приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Прекрасное лакомство: творожное печенье с шоколадом, миндалем и вишней

    Приємного апетиту!