Котлети з індичкою і цукіні: ніжні і соковиті

Прекрасне блюдо, яке не може залишити вас байдужим. котлетки виходять дуже ніжні і буквально тануть у роті. Щоб сухе філе індички вийшло більш соковитим, ми пропонуємо додати у фарш цукіні або кабачки. А для пікантності — трохи подкопченого сиру. І тоді ваші котлети будуть просто казково смачні.

Необхідні продукти

  • філе індички — 300 гр
  • цукіні — 1 шт
  • картопля — 3 шт
  • тертий сир — 3 ст. л
  • 2 зубчики часнику
  • борошно — 1 ст. л
  • куряче яйце — 1 шт
  • сіль, перець
  • майоран (зелень)
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Філе індички нарізаємо шматочками і пропускаємо через м’ясорубку. А потім перекладаємо на розпечену сковороду і обсмажуємо протягом 1 хвилини.
  • Підготовлений фарш перекладаємо в миску, додаємо сіль, перець і майоран.
  • Кабачки і картопля очищаємо, а потім натираємо на тертці. Додаємо підготовлені овочі в фарш.
  • Часник пропускаємо через прес і додаємо до решти продуктів. Туди ж додаємо куряче яйце, додаємо тертий сир і пшеничне борошно. А потім все дуже ретельно вимішуємо.
  • З отриманої маси формуємо котлетки і перекладаємо на сковороду. Обсмажуємо з двох боків до рум’яного стану, а потім подаємо до столу.
  • На гарнір до таких котлеткам можна подати ніжну гарбуз під цибулевої шубкою. Приготовану за рецептом з нашого сайту.

    Котлеты с индейкой и цукини: нежные и сочные

    Приємного апетиту!