Рибні котлетки з минтая: смачно і просто

Рибні котлетки з минтая готуються дуже просто і не мають насиченого рибного запаху. Саме тому вони залучають увагою багатьох людей. І їх із задоволенням їдять навіть найвибагливіші малоежки. Котлетки виходять дуже ніжні і смачні, поєднуються з будь-яким гарніром, особливо з картоплі.

Необхідні продукти

  • 500 грам риби
  • 120 грам хліба
  • 100 мілілітрів молока
  • 1 велика цибулина
  • 60 грам вершкового масла
  • 1 морква
  • 1 столова ложка кропу
  • 1 їдальня ложка крохмалю
  • куркума
  • 1 чайна ложка солі
  • перець
  • коріандр
  • мускат
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 1 куряче яйце
  • 70 грам панірувальних сухарів
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Рибне філе нарізаємо шматочками і пропускаємо через м’ясорубку.
  • Хліб ламаємо на шматочки, кладемо в миску і заливаємо молоком. А потім також перемелюємо через м’ясорубку.
  • У підготовлений рибний фарш додаємо лимонний сік і перемішуємо.
  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Очищену моркву натираємо на тертці. Підготовлені овочі пасеруємо в сковороді з рослинною олією до золотистого кольору. Потім остуджуємо їх і додаємо у фарш. Туди ж додаємо сіль і підготовлені спеції, ретельно перемішуємо.
  • В отриманий фарш додаємо хліб, віджатий від молока і крохмаль. Все ретельно перемішуємо і додаємо куряче яйце. Все ще раз перемішуємо.
  • Вершкове масло нарізаємо невеликими кубиками.
  • Розігріваємо на сковороді рослинне масло.
  • З отриманого фаршу формуємо коржик, в центр кладемо шматочок вершкового масла і заліплюємо краю, формуючи котлетку. Обвалюємо її в панірувальних сухарях і перекладаємо на сковороду. Обсмажуємо котлетки до золотистого кольору з двох сторін.
  • Подавати котлетки можна з картоплею, приготованим в духовці за рецептом з нашого сайту.

    Рыбные котлетки из минтая: вкусно и просто

    Приємного апетиту!