Бюджетні рулети з риби: смачна закуска за 15 хвилин

Бюджетні рулети з риби готуються всього 15 хвилин, але смак у них відмінний.

Така закуска скрізь буде на своєму місці: і на обід, і на вечерю, і на святковий стіл – розлетиться на ура. Їх можна їсти і разом з гарніром, і як самостійне блюдо. Гості ще довго будуть просити у вас рецепт закуски: вона виходить ніжною і ароматною. Приправи підсилюють смак риби і надають їй особливу родзинку. Пікантний смак, неповторний аромат – і все це всього за кілька хвилин. Обожнюю такі прості рецепти!

Необхідні інгредієнти

  • 750 грам будь-якої риби (можна використовувати рибу шматками, не згортаючи в рулет);
  • сіль і спеції для риби (все за смаком);
  • 2 відварних яйця;
  • 15-25 грамів розтопленого вершкового масла;
  • кріп, зелена цибуля;
  • 2 лаврових листа;
  • половина головки ріпчастої цибулі + дві цибулини для бульйону.

Як приготувати бюджетні рулети з риби

  • Свіжоморожену рибу розбираємо на філе, потім нарізаємо вздовж (або шматочками).
  • Отримані заготовки солимо і приправляємо спеціями.
  • Якщо риба була нарізана уздовж, скручуємо її в рулет, але не дуже туго.
  • Для того щоб рулети тримали форму, на кінці заколюємо їх шпажкою.
  • Набираємо в каструлю воду, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Води потрібно стільки, щоб при варінні вона повністю закривала рибу.
  • Коли вода закипить, додаємо в неї лавровий лист, сіль і дві великі цибулини (повністю не очищаємо, знімаємо тільки верхній шар лушпиння).
  • У воду опускаємо рибу. Доводимо до кипіння і після закипання варимо ще 6-7 хвилин (час залежить від того, наскільки сильно згорнули рибу): до готовності.
  • Рибу перекладаємо на тарілку і прибираємо дерев’яні шпажки.
  • Дрібно ріжемо кріп і зелений лук.
  • Поки риба гаряча, посипаємо її зеленню.
  • Натираємо на дрібній тертці яйця і посипаємо ними рибу.
  • Поливаємо рибу розтопленим вершковим маслом, щоб яйце і риба просякли ним.
  • Всього 15 хвилин: і ось чудовий вечеря готова. Бюджетні рулети з риби – це справжня смакота, зроблена на швидку руку. Поєднання риби і яйця дають незвичайний смак, а вершкове масло надає пікантності і нашій страві соковитості. Рибу можна використовувати і будь-яку її зовсім не обов’язково скручувати: можна нарізати шматочками і зварити. Ще більше рецептів на будь-який смак і гаманець ви зможете знайти на нашому сайті.

    Бюджетные рулеты из рыбы: вкусная закуска за 15 минут

    Приємного всім апетиту.