Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачних рибних котлет, які припадуть до душі кожному.
Їх можна подати до картоплі або до відварного рису. Ваш обід або вечеря буде з такими соковитими і ароматними котлетками просто чудовим. Готуватися їх ми будемо з філе тріски і тушкувати в сметанному соусі. Таке поєднання сподобається абсолютно всім. Ваші домочадці уплетут з величезним задоволенням. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.
Потрібні інгредієнти
Для котлет
- 250 гр філе тріски
- 1 яйце
- 30 гр ріпчастої цибулі
- 7 гр свіжого кропу
- 50 гр сала
- 1 зубчик часнику
- 0,3 склянки панірувальних сухарів
- 5 гр солі
- щіпка чорного меленого перцю
- 40 мл соняшникової олії
Для соусу
- половина столової ложки борошна
- 100 мл води
- 2 столові ложки сметани
- 10 гр вершкового масла
- 2 гр солі
- 2 гілочки чебрецю
Починаємо процес
Ще Вам можуть сподобатися апетитні рибні котлети з скумбрії в духовці, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».
Приємного апетиту!