Обалденная тілапія в паніровці з пармезаном

Чудове рибне блюдо, яке сподобається навіть тим, хто ставиться холодно до риби. Його приготування не займає багато часу, але смак страви виходить просто приголомшливий. Воно ідеально підійде до вечері, виходить смачним і ситним.

Необхідні продукти

  • 2 філе телапии
  • 50 грам пармезану
  • 1 столова ложка паприки
  • 3 гілочки черемші
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • сіль за смаком

Починаємо приготування

  • Сир натираємо на дрібній тертці, черемшу подрібнюємо. Якщо у вас немає черемші, то її можна замінити будь коханою зелень.
  • Підготовлені продукти перекладаємо у велику тарілку, додаємо паприку і сіль, все перемішуємо.
  • Філе промиваємо, обсушуємо рушником і змащуємо оливковою олією, а потім обвалюємо в паніровці.
  • Деко застеляємо пергаментним папером і викладаємо підготовлену рибку.
  • Заготівлю ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо протягом 10 хвилин, а потім подаємо до столу.
  • До такої рибки можна подати легкий овочевий салат, приготовлений за рецептом з нашого сайту.

    Обалденная тилапия в панировке с пармезаном

    Приємного апетиту!