Домашні котлетки в духовці: неймовірно смачні

Думаю, мало хто відмовиться від смачною і соковитою домашньої котлетки. А зробити її менш жирної і більш корисною можна дуже легко, приготувавши котлетки в духовці. Їх можна буде сміливо давати навіть дітям. Котлетки в духовці виходять більш соковитими, ніжними і дуже-дуже смачними. Подавати їх можна з абсолютно різними гарнірами. Класичне поєднання котлетка і пюре-завжди є безпомилковим. Приготування котлеток не вимагає особливих навичок, тому вони вийдуть навіть у самого малодосвідченого кулінара.

Необхідні продукти

  • 800 грам різного м’яса (свинина, яловичина)
  • 1 цибулина
  • 1 куряче яйце
  • 1 зубчик часнику
  • шматочок білого хліба
  • сіль, перець
  • спеції
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Шматочок білого хліба кладемо в миску і замочуємо у воді.
  • Пропускаємо через м’ясорубку підготовлене м’ясо, очищений цибулю і часник. А також замочений шматочок білого хліба.
  • в отриманий фарш додаємо сіль, перець, спеції і вбиваємо куряче яйце. Все добре перемішуємо руками і трохи відбиваємо.
  • Деко промазуємо маслом і формуємо з фаршу котлетки. Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо котлетки 30-35 хвилин, а потім подаємо до столу разом з гарніром з баклажанів в сметані. Приготувати такий гарнір можна за рецептом з нашого сайту.
  • Домашние котлетки в духовке: невероятно вкусныеПриємного апетиту!