Азіатська кухня — їжа, з максимальною користю для здоров’я. Якщо страва містить овочі, то вони практично сирі або приготованим швидким способом, щоб зберегти максимальну кількість вітамінів. А ще всі страви азіатської кухні мають кисло-солодкий смак, що надає їм особливу родзинку.
В цей раз ми пропонуємо вам приготувати баклажани з куркою по-китайськи. Це блюдо відмінно впишеться у ваше повсякденне меню. Прекрасно поєднується з рисом або макаронами, а також з фунчозой. Курка з баклажанами просте у приготуванні блюдо, яке при цьому виходить неймовірно смачним.
Необхідні продукти
- куряче філе — 800 гр
- баклажани — 900 гр
- соєвий соус — 60 мл
- червоний винний оцет — 60 мл
- цукор — 3 ст. л
- тертий імбир — 1 ст. л
- кунжут — 1 ч. л (за бажанням)
- крохмаль — 2 ч. л
- часник — 1 зубчик
- трохи гострого перцю
Починаємо приготування
Спробуйте також приготувати рис з яйцем по-китайськи. Рецепт цієї страви є на нашому сайті.
Приємного апетиту!