Смачна печеня з гарбузом в мультиварці

Ви коли-небудь готували печеня з гарбузом в мультиварці? Тоді ви багато втратили! Воно виходить просто приголомшливо смачним і дуже ситним. А головне, не дуже калорійним. Адже попереду нас чекає багато свят, на яких потрібно виглядати на всі 100%. Страва сподобається всім, хто стежить за своїм харчуванням і не любить жирну їжу. Готується дуже просто і досить швидко, і все завдяки мультиварці. Але якщо у вас немає мультиварки, то приготуйте його просто так в каструлі. Вийде не гірше.

Необхідні продукти

  • 600 грам м’яса
  • 1 морква
  • 2 болгарських перця
  • 800 грам картоплі
  • 2 цибулини
  • 300 грам гарбуза
  • сіль, перець
  • 1 чайна ложка хмелі-сунелі
  • зелень
  • кріп

Починаємо приготування

  • М’ясо промиваємо та нарізаємо тонкими смужками.
  • У чашу мультиварки наливаємо трохи олії, включаємо режим «Піджарка» і кладемо м’ясо. Обсмажуємо його протягом декількох хвилин.
  • Лук очищаємо, нарізаємо кубиками і додаємо до м’яса. Натираємо очищену моркву і відправляємо до решти продуктів. Все перемішуємо і смажимо ще кілька хвилин.
  • Гарбуз очищаємо, нарізаємо кубиком, точно також чинимо з очищеним болгарським перцем.
  • Очищаємо картоплю й нарізаємо великими шматочками.
  • До смаженій м’ясу додаємо картоплю і гарбуз з болгарським перцем. За бажанням можна додати сухий або свіжий часник. Блюдо солимо і перчимо до смаку, додаємо хмелі-сунелі і вливаємо воду до бажаної консистенції.
  • Потім включаємо режим «Гасіння» на 40 хвилин. Чекаємо закінчення дії програми, додаємо подрібнену зелень і подаємо до столу.
  • До такої страви відмінно підійде домашній сільський хліб. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Вкусное жаркое с тыквой в мультиваркеПриємного апетиту!