Печеня по-домашньому: самий смачний варіант

На наш погляд таке спекотне виходить найсмачнішим. Воно швидко готується і стане прекрасним блюдом до вечері. Для його приготування знадобляться найпростіші продукти, які є в холодильнику у кожного.

Необхідні продукти

  • 400 грам м’яса
  • 1,5 кілограма картоплі
  • 150 грамів цибулі
  • 300 грам моркви
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • 70 мл рослинного масла
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • М’ясо промиваємо, просушуємо паперовим рушником і нарізаємо шматочками. Перекладаємо його в сковороду з розпеченим рослинним маслом. Обсмажуємо його на сильному вогні 7-10 хвилин.
  • Лук очищаємо і нарізаємо великими шматочками. Очищену моркву нарізаємо великими шматочками. Підготовлені овочі додаємо до м’яса, все перемішуємо і обсмажуємо на середньому вогні ще 5 хвилин.
  • Потім додаємо томатну пасту, перемішуємо і смажимо ще 1 хвилину.
  • Картопля очищаємо, нарізаємо великими шматочками, додаємо в сковороду. Все солимо і перчимо за смаком, а потім перемішуємо.
  • Сковороду накриваємо кришкою і тушкуємо овочі з м’ясом на середньому вогні 1,5-2 години. Через відведений час страва добре перемішуємо, знімаємо з вогню і залишаємо під кришкою ще на 5-10 хвилин. А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також тушковану яловичину з брокколі і зеленим горошком. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Жаркое по-домашнему: самый вкусный вариант

    Приємного апетиту!