Баранина, приготована за цим рецептом, буквально тане в роті і легко відділяється від кісток. Так як вона запікається з овочами, то гарнір для такої страви не потрібно. А значить можна сміливо подати до обіду або вечері. Блюдо просте в приготуванні і з ним правиться навіть недосвідчена господиня.
Необхідні продукти
- 1200 кілограм бараняча нога
- 1 кілограм картоплі
- 1 велика морква
- 2 цибулини
- 3 столові ложки рослинної олії
- 1 їдальня ложка червоного меленого перцю
- 1 чайна ложка розмарину
- 5 зубчиків часнику
- сіль
Починаємо приготування
Спробуйте також печеня по-домашньому. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!