Апетитні котлетки з квасолі

Котлети з квасолі-смачне і дуже ситне блюдо. Такі котлетки можуть навіть замінити м’ясні, адже виходять просто дивовижними. Готувати їх можна з консервованої квасолі і подавати до столу з будь-яким овочевим гарніром. Такі котлетки багатьом припадуть до смаку вашим близьким і стануть частим гостем на вашому столі.

Необхідні продукти

  • 1 банку квасолі
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 4 скибочки бекону
  • 1 куряче яйце
  • сіль, перець
  • рослинна олія
  • панірувальні сухарі

Починаємо приготування

  • Квасоля відкидаємо на друшляк, щоб позбутися від зайвої рідини, а потім перекладаємо в чашу блендера і перемелюємо.
  • Цибулю і часник очищаємо, а потім нарізаємо дрібними шматочками.
  • Бекон нарізаємо невеликим кубиком.
  • У миску кладемо квасоля, бекон, цибуля і часник. Туди ж додаємо куряче яйце, додаємо сіль і перець за смаком, а потім все ретельно вимішуємо.
  • З отриманої маси формуємо котлетки і обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
  • На сковороду наливаємо олію, добре розігріваємо його і викладаємо котлетки. Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки, а потім подаємо до столу.
  • До таких котлеткам на гарнір можна подати картопляні часточки з сиром і лимоном. Рецепт їх приготування є на нашому сайті.

    Аппетитные котлетки из фасоли

    Приємного апетиту!