Тушкована капуста з квасолею-коронна страва пісного столу

Таку капусту можна сміливо їсти в піст і тим, хто дотримується правильного харчування. Ще вона сподобається вегетаріанцям, та й взагалі, всі, хто її спробує. Капуста просто готується, а виходить казково смачною.

Необхідні продукти

  • 200 грам квасолі
  • 200 грам білокачанної капусти
  • 1 цибулина
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • зелень за смаком
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Квасоля кладемо в миску, заливаємо водою і залишаємо на всю ніч. З ранку воду зливаємо, квасоля перекладаємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту. Варимо його до повної готовності.
  • Капусту очистити від верхніх листочків і шаткуємо.
  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками.
  • На розпечену сковороду наливаємо олію, кладемо капусту і цибулю. Обсмажуємо овочі разом на середньому вогні 12 хвилин. Потім додаємо томатну пасту, сіль і перець за смаком, все перемішуємо.
  • У тушковану капусту додаємо готову квасолю, знову перемішуємо і подаємо до столу.
  • Спробуйте також картопля, смажена з грибами. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Тушеная капуста с фасолью-коронное блюдо постного стола

     

    Приємного апетиту!