Дуже апетитний грибний суп з льезоном

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного супу для розведення вашого обіднього меню.

Льєзон в цьому випадку — загущувач. Супчик густий, ніжний і має вершковий смак. За бажанням гливи можете замінити будь-якими іншими грибами. Сметана повинна бути дуже жирною. Готується такий ароматний і корисний суп дуже легко, тому навіть починаюча господиня зможе порадувати своїх улюблених новими неймовірними смаками на обід. Рекомендую всім спробувати.

Потрібні інгредієнти

  • 250 гр глив
  • 2 жовтки
  • 1 картопля
  • 1 цибуля
  • 1 столова ложка соняшникової рафінованої олії
  • 1 морква
  • 1 болгарський перець
  • 1 столова ложка прованських трав
  • 1 стебло селери
  • 200 гр сметани 20%
  • 2 чайні ложки солі

Починаємо процес

  • В першу чергу очищаємо цибулю і моркву. Потім нарізаємо овочі маленькими кубиками. Після чого відправляємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії обсмажуватися до м’якості.
  • Тепер ріжемо довільними шматочками гливи і перекладаємо їх у сковороду. Продовжуємо тушкувати, періодично помішуючи.
  • Після чого також маленькими кубиками селеру нарізаємо і солодкий перець. Відправляємо до інших овочів і додаємо прованські трави. Перемішуємо і тушкуємо все ще декілька хвилин.
  • Потім очищаємо картоплю й нарізаємо середніми кубиками. Кладемо в каструлю і додаємо овочі зі сковороди.
  • Після чого вливаємо півтора літра води і накриваємо кришкою. Ставимо на середній вогонь варитися 20 хвилин.
  • Тепер в окрему ємність відправляємо сметану і жовтки. Перемішуємо до однорідності і, після закінчення потрібного часу, поєднуємо з ополоником підготовленого бульйону. Знову все перемішуємо і виливаємо цю суміш у каструлю.
  • Знову перемішуємо і знімаємо з вогню. Під кришкою залишаємо суп настоюватися чверть години.
  • Після закінчення потрібного часу супчик гарячим можна подавати до столу.
  • Вам може сподобатися смачний грибний суп з галушками, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Очень аппетитный грибной суп с льезоном

    Приємного апетиту!