Обалденная Великодня випічка «Квітка»

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної паски, який підкорить кожного.

Така великодня випічка буде до вподоби кожній господині, так як для її приготування вам не знадобляться якісь понад кулінарні навички. Тісто виходить м’яким, пишним і повітряним. Цей пиріг дуже ароматний і має приголомшливий зовнішній вигляд. Будь чаювання з такою смакотою буде чудовим. За бажанням можете зробити його з маком, наприклад. У будь-якому варіанті буде мега смачно. Зберігайте рецептик в свою кулінарну скарбничку.

Потрібні інгредієнти

  • 3 яйця
  • 70 гр вершкового масла
  • 20 гр соняшникової олії
  • 200 гр цукрового піску
  • 1 кг борошна
  • щіпка солі
  • 40 гр дріжджів
  • 70 гр родзинок
  • 50 гр цукатів
  • 1 чайна ложка ванільного цукру
  • 1 чайна ложка кориці
  • 200 мл молока

Починаємо процес

  • В першу чергу розчиняємо дріжджі в теплому молоці. Потім відправляємо сюди ж 1 столову ложку цукрового піску і 500 гр борошна. Добре все перемішуємо і в результаті отримуємо тісто, по консистенції схоже на тісто для оладок.
  • Тепер накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на півтори години.
  • Потім в окрему ємність відправляємо два яйця, цукровий пісок, який залишився. Також додаємо сіль і все добре перетираємо.
  • Після чого розтоплюємо 50 гр вершкового масла і залишаємо остигати.
  • Після закінчення потрібного часу відправляємо підготовлену яєчну суміш до опарі і додаємо муку, що залишилася.
  • Добре все перемішуємо і додаємо розтоплене вершкове масло. Знову перемішуємо і залишаємо в теплому місці на кілька годин.
  • Потім промиваємо й обсушуємо родзинки. Тепер подрібнюємо цукати.
  • Після чого розтоплюємо ще 20 гр вершкового масла і залишаємо остигати.
  • Відокремлюємо білок від жовтка залишився яйця.
  • Після закінчення потрібного часу розкачуємо тісто в пласт. Товщина його повинна бути 0,5 див.
  • Потім змащуємо її маслом і розподіляємо цукати з родзинками. Рівномірно посипаємо корицею і ванільним цукром.
  • Тепер звертаємо заготовку в рулет і змащуємо краю жовтком. Потім защипаем в коло і укладаємо на деко, попередньо застелений пергаментним папером.
  • Трохи збиваємо білок і змащуємо їм поверхню рулету. Після чого ножицями робимо по краю надрізи і ставимо в тепле місце на 20 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, на 20-25 хвилин.
  • Потім дістаємо паска і накриваємо його рушником. Лишаємо в такому вигляді на чверть години. Після чого його можна полити глазур’ю або розтопленим шоколадом.
  • Вам може сподобатися новий рецепт паски, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Обалденная Пасхальная выпечка «Цветок»

    Приємного апетиту!