Ідеальне блюдо-м’ясний рулет з журавлиною

Такий рулет — це можливість оригінально приготувати журавлину. І використовувати її не для солодкого страви, а як доповнення до основного. Рулет виходить дуже соковитим, ароматним, а журавлина відмінно його доповнює, додаючи невелику кислинку. Такий рулет дуже легко приготувати, а подати його можна і на повсякденний стіл і до святкового. А ще з таким рулетом виходять просто дивовижні бутерброди, які можна і в дорогу взяти, і на роботу, і навіть дати дітям у школу. Рулет має оригінальний вигляд і смак.

Необхідні продукти

  • 800 грам корейки
  • 150 грам свіжої журавлини
  • 1 чайна ложка цукру
  • 2 столові ложки рослинної олії

Спеції

  • сіль, перець
  • чебрець
  • базилік
  • розмарин

Починаємо приготування

  • М’ясо добре промиваємо і просушуємо рушником. потім беремо гострий ніж і розрізаємо його на великий тонкий пласт.
  • Підготовлений пласт накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо молотком.
  • З підготовленого м’яса знімаємо плівку, солимо і перчимо за смаком. А потім присипаємо журавлиною, а зверху насипаємо цукор. М’ясо звертаємо в рулет і закріплюють ниткою.
  • Готовий рулет кладемо на розігріту сковороду і обсмажуємо до золотистого кольору (на сильному вогні).
  • Беремо форму для випічки, кладемо в неї рулет, присипаємо сіллю, перцем і спеціями. А потім накриваємо фольгою.
  • Заготівлю запікаємо 40-45 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів. Потім дістаємо, знімаємо фольгу і ставимо назад ще на 15 хвилин (для утворення ароматної скоринки).
  • Готовий рулет дістаємо з духовки, охолодити, знімаємо нитки і подаємо до столу.
  • Таке м’ясо точно сподобається кожному, хто його спробує. Виходить соковите з легкої пікантною кисло-солодкою ноткою. І має просто чудовий зовнішній вигляд.

    А якщо ви спечете домашній хліб (приготовлений за рецептом з нашого сайту), нарежете рулет і бутерброди зробите, то ваші близькі будуть у захваті!

    Идеальное блюдо-мясной рулет с клюквойПриємного апетиту!