Такий рулет — це можливість оригінально приготувати журавлину. І використовувати її не для солодкого страви, а як доповнення до основного. Рулет виходить дуже соковитим, ароматним, а журавлина відмінно його доповнює, додаючи невелику кислинку. Такий рулет дуже легко приготувати, а подати його можна і на повсякденний стіл і до святкового. А ще з таким рулетом виходять просто дивовижні бутерброди, які можна і в дорогу взяти, і на роботу, і навіть дати дітям у школу. Рулет має оригінальний вигляд і смак.
Необхідні продукти
- 800 грам корейки
- 150 грам свіжої журавлини
- 1 чайна ложка цукру
- 2 столові ложки рослинної олії
Спеції
- сіль, перець
- чебрець
- базилік
- розмарин
Починаємо приготування
Таке м’ясо точно сподобається кожному, хто його спробує. Виходить соковите з легкої пікантною кисло-солодкою ноткою. І має просто чудовий зовнішній вигляд.
А якщо ви спечете домашній хліб (приготовлений за рецептом з нашого сайту), нарежете рулет і бутерброди зробите, то ваші близькі будуть у захваті!
Приємного апетиту!