Апетитна квасоля з куркою в томатному соусі

Квасоля з куркою в томатному соусі — просте, але в той же час дуже смачне і ситне блюдо. Сподобається всім, хто любить квасоля і боби. Таке блюдо відмінно різноманітить ваше повсякденне меню і зробить його більш корисним. Всі продукти в цій страві чудово поєднуються між собою, а квасоля ідеально доповнює м’ясо.

Щоб блюдо вийшло дійсно приголомшливим, квасоля потрібно вибирати м’які і швидко разваривающуюся. Адже чим м’якше квасоля, тим ніжніше блюдо, яке вийде в результаті. Готується страва просто і дуже швидко.

Необхідні продукти

  • куряча грудка — 300 гр
  • квасоля — 200 гр
  • печериці — 150 гр
  • цибуля — 1 шт
  • часник — 3 зубчики
  • морква — 2 шт
  • томатний соус — 2 ст. л
  • сіль, перець, прянощі

Починаємо приготування

  • Квасолю відварюємо до готовності. Якщо у вас немає часу відварити квасолю, то ви можете замінити її консервованої.
  • Курку очищаємо і нарізаємо шматочками. Обсмажуємо її в сковороді до рум’яного кольору.
  • Лук очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою. Моркву очищаємо і натираємо на тертці. Ріжемо гриби на шматочки.
  • До м’яса додаємо цибулю, моркву, печериці, квасоля та 100 мілілітрів окропу. Тушкуємо масу 5-7 хвилин додаємо томатний соус. Все перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин. Додаємо сіль, перець і спеції. Знову перемішуємо.
  • Блюдо тушкуємо ще 5-7 хвилин і подаємо до столу разом з апетитною толченкой, приготовленою за рецептом з нашого сайту.
  • Аппетитная фасоль с курицей в томатном соусе

    Приємного апетиту!