Сьогодні мої домашні захотіли м’ясо (багато-багато смачного м’яса), вирішила приготувати його за цим рецептом.
Свиняча грудинка, запечена в духовці, виходить незвичайно ніжною, соковитою і дуже смачною! Весь секрет приготування: в ароматному маринаді! Грудинку можна подавати з будь-яким гарніром. І, що не мало важливо, їсти її можна і в гарячому, і в холодному вигляді: смак не змінюється! Гості будуть в захваті! А ви отримаєте заслужене звання «Суперхозяйка»!
Склад продуктів
- свиняча грудинка – один кілограм,
- майонез – 250 грам,
- сіль – 2 столові ложки,
- паприка – 1 столова ложка,
- сушений кріп – 10 грам,
- перець (чорний мелений чи суміш перців) – 1 чайна ложка,
- часник – 6 зубчиків,
- фольга для запікання.
Свиняча грудинка, запечена в духовці: покроковий процес приготування
Ароматна, ніжна, соковита, м’яка – це свиняча грудинка, запечена в духовці! Грудинку викладаємо на блюдо, поливаємо соусом. Можемо подавати гарячою, а можемо і почекати – нехай охолоне: все одно буде дуже смачно! М’ясо може стати прекрасною самостійною закускою або доповненням до улюбленого гарніру. Вона чудово виглядає і на святковому столі, і під час повсякденного вечері буде просто незамінним. Інші рецепти приготування м’яса дивіться на нашому сайті: і готуйте з задоволенням.
Приємного апетиту!