Неймовірно смачний кукурудзяний суп з беконом: готуємо до обіду

Цей супчик прекрасно підійде до обіду. Приготувати його не складе труднощів навіть молодої господині, а смак вас обов’язково порадує. Супчик досить незвичайний, тому стане чудовим блюдом для розмаїття повсякденного меню.

Необхідні продукти

  • 1,5 літра курячого бульйону
  • 2 склянки молока
  • 1 банку консервованої кукурудзи
  • 1 цибулина
  • біла частина одного цибулі порею
  • 100 грам бекон (копчений)
  • 3 картоплини
  • 2 столові ложки кукурудзяного борошна
  • 2 лаврових аркуша
  • сіль, перець за смаком
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • У каструлю наливаємо рослинне масло і викладаємо подрібнену ріпчасту цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо бекон і нарізану цибулю порей. Все знову перемішуємо і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.
  • В обсмажені овочі додаємо бульйон і доводимо масу до кипіння.
  • В цей час очищаємо картоплю й нарізаємо його дрібним кубиком. А потім додаємо в суп і варимо 5-7 хвилин. І додаємо кукурудзу.
  • Борошно розвести у воді і акуратно вводимо в суп. В цей же час вливаємо в нього молоко і накриваємо кришкою. Продовжуємо варити суп на повільному вогні 10-15 хвилин. В кінці приготування солимо і перчимо його на смак, кладемо лавровий лист, знімаємо з вогню і залишаємо настоятися 5-7 хвилин. А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також швидкий сочевичний суп. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Невероятно вкусный кукурузный супчик с беконом: готовим к обеду

    Приємного апетиту!