Перед цим гороховий суп з копченими реберцями ще ніхто не встояв. Аромат такий, що слинки течуть рікою!
А смак — одна насолода! Для тих, хто вважає, що страви з бобових викликають кольки і метеоризм, хочу розвіяти міф і поділитися невеликим секретом, як приготувати гороховий суп, щоб таких проблем не було. Тому, не переживайте, а краще приєднуйтесь. Адже не спробувати такий дуже смачний суп з копченостями — чверть життя втратити!
Інгредієнти
- сушений горох — 300 грам;
- морква — 150-200 грам або 2 штуки;
- вода — 4-4,5 літра;
- соняшникова олія — 2-3 столові ложки;
- цибуля ріпчаста — 100 грам або 1 штука;
- картопля — 0,5 кілограма або 5 середніх картоплин;
- копчені ребра — 0,5 кілограма;
- сіль, перець, спеції, зелень — за смаком;
- батон або білий хліб — 200-300 грам.
Гороховий суп з копченими реберцями, дуже смачний: покроковий рецепт
Весь суп просочений божественно смачним копченим ароматом, ніби приготовлено на багатті. А як чудово він поєднується з грінками, коли вони тільки злегка подмокли, і при цьому залишилися хрусткими — пальчики оближеш! Тому сухарики можна подавати окремо, щоб кожен сам додавав собі в тарілку. Обов’язково приготуйте і спробуйте гороховий суп з копченими реберцями!
Приємного апетиту.