Яблука в тесті з карамеллю: десерт до чаю

Яблука в тесті з карамеллю — смакота, яку можна приготувати всього лише за 15 хвилин. Загортати їх ми будемо в листкове тісто.Ви можете купити його в магазині, але ми рекомендуємо приготувати самостійно за рецептом з нашого сайту. А в якості начинки яблука ми додамо карамель і вийде просто неймовірне ласощі.

Необхідні продукти

  • 4 яблука
  • 4 столові ложки цукру
  • 2 столові ложки кориці
  • 400 г листкового тіста
  • 8 цукерок «Корівок»
  • яйця

Починаємо приготування

  • Яблука очищаємо і акуратно видаляємо серцевину.
  • Листкове тісто розгортаємо в тонкий пласт і нарізаємо смужками.
  • У чашку насипати цукор і корицю, перемішуємо. Підготовлені яблука обвалюємо в солодкій масі.
  • Потім беремо смужку тесту і обертаємо їй яблуко. Точно також чинимо з іншими яблуками і перекладаємо їх у форму для випічки.
  • Змащуємо тісто збитим яйцем, а в центр кладемо цукерку «Корівка».
  • Отриману заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 15-20 хвилин, а потім подаємо до столу.
  • Десерт краще всього подавати в теплому вигляді, поки цукерка ще не застигла. Це додасть йому особливий шарм і зробить смак просто незабутнім.

    Яблоки в тесте с карамелью: десерт к чаю

    Приємного апетиту!