Легендарний десерт «Трайфл»

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного десерту, яке припаде до душі кожному.

Кожну господиню порадує мінімальний час на його приготування. У ньому дуже вдале поєднання інгредієнтів, яке підкорить кожного. Такий легендарний англійський десерт відомий у багатьох країнах. Складається він з бісквіту, фруктів і вершків. Ми вам пропонуємо трохи змінити рецептуру і використовувати мигдальне печиво і вершковий крем. Якщо ви не спробували ще таку смакоту, то дуже багато чого втратили. Порадуйте своїх домочадців новими неймовірними смаками, тим більше що зробити це дуже легко. Зберігайте рецептик в свою кулінарну скарбничку.

Потрібні інгредієнти

  • 5 столових ложок сметани
  • 2 столові ложки вершкового сиру
  • цукрова пудра за смаком
  • 2-3 мигдалевого печива
  • ванільний цукор за смаком
  • 50 гр мигдалю
  • 200 гр вишні
  • 4 сливи
  • 100 мл води
  • 2 столові ложки крохмалю

Починаємо процес

  • В першу чергу в сотейник відправляємо вишню і сливу. Ставимо на мінімальний вогонь.
  • Потім насипаємо сюди цукрову пудру і добре перемішуємо. Прогріваємо до появи соку. При цьому потрібно періодично помішувати.
  • Тепер в окрему ємність відправляємо вершковий сир, сметану, ванільний цукор і цукрову пудру. Добре все перемішуємо.
  • В іншу ємність відправляємо воду і крохмаль. Також її перемішуємо і виливаємо в сотейник. Знову добре перемішуємо і доводимо до легкого загустіння.
  • Після чого вогонь робимо сильним і продовжуємо процес варіння до стану киселю. Потім знімаємо з вогню.
  • Беремо креманки або келихи і відправляємо в них першим шаром вишневу суміш. Після чого розміщуємо вершковий крем.
  • Потім розкладаємо шматочками мигдальне печиво і повторюємо шари.
  • Розігріваємо суху сковороду і обсмажуємо в ній мигдаль. Потім ножем раздавливаем горішки і посипаємо ними десерти. Прикрашаємо на свій розсуд і подаємо до столу.
  • Вам може сподобатися обладнаний десерт «Яйце страуса», рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів «.

    Легендарный десерт «Трайфл»

    Приємного апетиту!