Гуляш – це не звичне для нас м’ясо з підливою. Гуляшем можна назвати м’ясо з бульйоном. Взагалі, це більше схоже на суп: так як рідке і подається, як звичайна перше блюдо.
Відмінність у тому, що основу в ньому займає м’ясо: багато м’яса. Кому-то цей рецепт здасться схожим на щі: схожість є, але мінімальне. Капустяний гуляш підкорить вас своїм смаком з першої ложки. Готується він дуже просто і швидко. Капуста в поєднанні з м’ясом утворюють справжній тандем, завдяки чому страва виходить дивовижним. Безліч спецій додають гуляшу насиченість. Виходить він наваристим і ситним. Спробуйте приготувати цікаве блюдо. Це займе всього 30 хвилин: а ваші домочадці будуть задоволені.
Необхідні інгредієнти
- 400 грам свинини;
- 2 цибулини;
- 2 болгарських перцю;
- 250 грам білокачанної капусти;
- 500 мл м’ясного бульйону;
- 100 грам сметани;
- 2 столові ложки соняшникової олії;
- 2 столові ложки смальцю;
- 1 столова ложка паприки;
- 1 столова ложка кмину;
- 2 столові ложки винного оцту;
- 1 зубчик часнику;
- сіль за смаком;
- чорний мелений перець за смаком;
- червоний мелений перець за смаком.
Як приготувати капустяний гуляш на обід
Капустяний гуляш краще всього подавати в теплому вигляді. Можна зробити його в горщиках, в духовці – теж буде смачно. Головне – це розкласти по тарілках разом з бульйоном, так як він надає насиченості смаку. Ви полюбите такий суп з першої ложки: і будете готувати ще багато разів. Ще більше рецептів є на нашому сайті: заходьте – і зберігайте собі сподобався.
Приємного всім апетиту.