Сьогодні хочу розповісти, як можна зварити смачний домашній борщ. У кожній родині борщ варять по-різному.
Я ж готую своїм рідним борщик дуже часто і тільки за цим рецептом. Борщ з буряком і квасолею виходить ароматний, густий, наваристий і дуже смачний. Коли тарілочка такого смачного, гарячого страви з’явиться у вас на столі, то встояти перед ним ніхто не зможе.
Інгредієнти
для бульйону
- яловичина — 0,5 кілограма;
- свинячі ребра — 0,5 кілограма;
- хребет цукровий яловичий;
- морква — 1 штука;
- цибуля — 1 штука;
- квасоля — 200 грам;
- лавровий лист;
- горошини чорного перцю;
- сіль.
Для заправки
- буряк середніх розмірів — 2 штуки;
- капуста;
- солодкий перець — 1 штука;
- цибуля — 1 штука;
- морква — 1 штука;
- картопля — 3 штуки;
- сало свіже — 100 грам;
- сіль;
- цукор;
- одна столова ложка оцту 9 %.
Смачний домашній борщ: покроковий рецепт
Дорогі мої, смачний гарячий борщ, приготовлений у домашніх умовах, можна подавати до столу. Хочу розповісти вам один з найулюбленіших способів, як подавати до столу борщ: сало (перекручене через м’ясорубку), часник пропустити через прес), зелень кропу (дрібно рубана) з’єдную і гарненько перемішуємо. І подаю борщ так: у тарілку з борщем в центр кладу ложку сметани і зверху ложку сала з часником.
Приємного апетиту.