Це блюдо стане прикрасою вашого святкового столу. Телятина під капустяними листками-смачне гаряче блюдо або чудова холодна закуска. Таке блюдо можна їсти в будь-якому вигляді та все одно гості будуть в захваті. Готується страва просто і не вимагає особливих навичок.
Необхідні продукти
- 1 кілограм телятини
- 400 грам печериць
- 2 цибулини
- 8 капустяного листя
- шматочок вершкового масла (10-15 гр.)
- 2 столові ложки рослинної олії
- 3 столові ложки сметани
- 2 чайні ложки спецій для м’яса
- пів чайної ложки чебрецю
- щіпка мускатного горіха
- сіль, перець
- 500 мл бульйону
Починаємо приготування
Готову страву подаємо до столу з оригінальним гарніром з картоплі. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!