Дуже наваристий, ароматний, смачний грузинський суп «Харчо». Рецепт приготування цього супу не складний, вийде навіть у новачків. Кількістю рису регулюємо густоту.
З тієї кількості, що пропоную я, суп виходить середньої густоти. Всі інгредієнти розраховані на 3,5-4 літри води. Приготуйте такий суп: впевнена, що ви не розчаруєтеся! Апетитне, в міру гостре і пікантне перше блюдо, зігріє вас в холодні зимові дні і подарує масу позитивних емоцій. Цей суп давно вже зайняв лідируючі позиції в меню всіх, хто проживає на території колишнього СРСР (і не тільки).
Необхідні інгредієнти
- яловичина – 1,4 кілограма,
- цибуля ріпчаста – 1 штука,
- свіжі помідори без шкірки (або у власному соку) – 400 грам,
- приправа хмелі-сунелі – 1,5 столових ложки,
- соус ткемалі – 4 столових ложки,
- гостра аджика – 2-3 столових ложки,
- цукор – 1 чайна ложка,
- рослинна олія – 3 столових ложки,
- довгий рис – 5 столових ложок (з розрахунку 1,5 столових ложки рису на 1 літр бульйону),
- подрібнені волоські горіхи – 2 столових ложки,
- зелень кінзи + петрушка – 4 столових ложки,
- часник – 2-3 зубчики часнику (подрібнити ножем),
- сіль – за смаком,
- чорний мелений перець – за бажанням.
Як приготувати найсмачніший грузинський суп «Харчо»
Найсмачніший грузинський суп «Харчо» виходить апетитним, ароматним, наваристим! В холодний морозний день зігріє вас і підніме настрій! Доповніть його ароматним домашнім хлібом або смачними коржиками – і відразу стане тепліше і затишніше. Інші рецепти перших страв (і не тільки) дивіться на нашому сайті.
Приємного всім апетиту.