Вид готового страви радує око: шурпа з приголомшливим смаком і дивним ароматом. Смачне, ситне, наваристое – цей суп їдять в основному в холодну пору року.
Він додасть вам сил, бадьорості! Спасибі азіатським народам за таку страву: воно нікого не залишить байдужим! Обожнюю рецепти з кухні тюркських народів: ситні, з насиченим ароматом і смаком – неможливо відмовитися від добавки. Свекруха навчила готувати бешбармак і шурпу: і нехай я росіянка, а діти метиси, але ці страви в нашій сім’ї вважаються «вихідними» — і коханими.
Необхідні інгредієнти
- яловичина (у мене ребра) – 1 кілограм
- картопля – 900 грам,
- солодкий болгарський перець – 2-3 штуки,
- ріпчаста цибуля – 2-3 штуки,
- морква – 3 штуки,
- сіль – за смаком,
- перець мелений – 0,5 чайної ложки,
- коріандр – 0,5 чайної ложки,
- лавровий лист – 2-3 листочка,
- зелень.
Шурпа з приголомшливим смаком: як правильно приготувати
При подачі на стіл додаємо в кожну тарілочку нарізану зелень: у тому числі, і зелений лук. Краса! А який аромат! Просто не передати словами! Дуже красиве блюдо, смачне, ситне: шурпа з приголомшливим смаком – це справжня смакота! Якщо вам, як і мені подобаються подібні рецепти – заходьте на наш сайт і готуйте з задоволенням.
Приємного всім апетиту.