Дуже смачний курячий суп з локшиною по-канадськи

Представляємо вам рецепт дуже смачного супу, який шалено легко готується. Суп відмінно впишеться у ваше повсякденне меню. Готується з простих продуктів і виходить неймовірним. В супі багато спецій, популярних в Канаді. А також селера-він надає страві особливу пікантність. Таке блюдо припаде до смаку кожному, хто його спробує.

Необхідні продукти

  • куряча грудка — 300 гр
  • курячий бульйон — 3 л
  • сіль — 1 ст. л
  • перець — щіпка
  • трохи чебрецю
  • рослинна олія
  • цибуля — 1 шт
  • локшина для супу — 250 гр
  • часник — 1 шт
  • картопля — 300 гр
  • селера — 2 шт
  • морква — 2 шт
  • заморожений горошок — 300 гр

Починаємо приготування

  • У каструлю наливаємо олію і розігріваємо. Лук очищаємо і нарізаємо кубиком, а потім кладемо в каструлю. Добре перемішуємо і додаємо подрібнений часник.
  • Куряче м’ясо нарізаємо кубиком і додаємо до овочів в каструлю. Додаємо до нього сіль, перець і чебрець. Все перемішуємо і тушкуємо протягом 5 хвилин.
  • Моркву очищаємо і нарізаємо кубиком. Точно так само чинимо з картоплею і селерою. Підготовлені овочі перекладаємо в каструлю і заливаємо половиною підготовленого бульйону. Все добре перемішуємо, накриваємо кришкою і варимо на повільному вогні 20 хвилин.
  • Через відведений час вливаємо залишився курячий бульйон і додаємо горошок. Суп доводимо до кипіння і додаємо до нього локшину. Варимо ще 5 хвилин, до готовності локшини. А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також швидкий розсольник. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Очень вкусный куриный суп с лапшой по-канадскиПриємного апетиту!