Дорогі друзі, хочу поділитися з вами секретом приготування найсмачнішої наваристої юшки домашнього приготування.
Завдяки цьому рецепту, вуха виходить дуже ароматною і смачною, з запахом багаття. Пам’ятаєте смак рибної юшки, приготовленої в лісі на вогнищі? Смачніше супу я не їла! Так ось, зараз у вас є чудова можливість влаштувати у себе на кухні справжній пікнік: і приготувати разом зі мною домашню вуха.
Інгредієнти
- риба (голова лосося) — 1 штука;
- морський окунь (без голови) — 1 тушка;
- петрушка — 1 пучок;
- кріп — 1 пучок;
- зелена цибуля — 1 пучок;
- цибуля ріпчаста (середній розмір) — 2 — 3 штуки;
- картопля (середній розмір) — 5 -6 штук;
- помідори свіжі — 3 штуки;
- лавровий лист — 3 — 4 штуки;
- запашний перець (горошком) — за смаком;
- білий мелений перець — за смаком;
Найсмачніша вуха: покроковий рецепт
Дуже смачно виходить, якщо юшку подавати в гарячому вигляді: зі свіжим хлібом або лавашем. Вона виходить навариста, ароматна і яскрава. Шматочки рибки в світлому бульйоні з овочами, тонка нотка серпанок — смакота. Обов’язково приготуйте юшку з картоплею і помідорами у себе на кухні.
Приємного апетиту.